HOLLAND AGRI FOODS WORTELEN

Home » Holland Agri Foods Wortelen

MAAK KENNIS
MET ONZE
WORTELEN

Wortelen. We eten ze niet alleen omdat ze veel vitamine A bevatten en goed zijn voor onze ogen, haar en huid. We eten ze vooral omdat ze gewoon super lekker zijn. Zowel rauw, gekookt, gebakken of gewokt staan onze Holland Agri Foods wortelen (peen) wereldwijd op het menu.

En dat is niet zo gek. In de Flevopolder hebben we de beste landbouw- en klimatologische omstandigheden om wortelen van de allerhoogste kwaliteit te telen. De wortel is een heel dankbare groente om te verbouwen. Ze hebben niet veel nodig om te groeien, behalve dan die oer-Hollandse klei die Flevoland rijk is.

 

VAN TEELT TOT VERVOER, VAN LAND TOT LAND

Holland Agri Foods biedt peen in allerlei soorten en maten zodat we aan vele wensen en eisen kunnen voldoen. Na de oogst worden de wortelen gewassen, gesorteerd en in elk gewenst formaat verpakt om vervolgens op transport te gaan richting de retail, de groothandel of naar de verwerkende industrie.

Van teelt tot vervoer, van land tot land, Holland Agri Foods regelt het voor je. Wat je ook wanneer en waar nodig hebt, wij kunnen en wij durven. Maar we doen vooral.

ONS AANBOD WORTELEN

  • Oranje wortelen, alle maten mogelijk
  • Verpakt van 1kg tot 10kg in plastic of netzak
Holland agri food
De gehele keten in eigen beheer
Holland agri food
Afspraak is afspraak
Holland agri food
Snel schakelen in de markt

HOLLAND AGRI FOODS.

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven. Aangenaam kennis te maken.

Met veel plezier en trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.