ONZE PRODUCTEN

Home » Onze producten

HOLLAND AGRI FOODS VAN FLEVOLAND.

Flevoland. De jongste provincie van Nederland staat bekend om haar zeer vruchtbare grond. Het land was ooit zee en is door (menselijke) drooglegging een prachtig woon- en akkerbouw gebied geworden.

Als het gaat om landbouw staat Flevoland met stip op nummer één in Nederland. Onze uien, aardappelen en wortelen worden geteeld in de oer-Hollandse klei die de provincie rijk is. We telen op de zeebodem zou je kunnen zeggen. Tel hier het gunstige klimaat én de beschikbaarheid van water bij op en je hebt maximale productieomstandigheden. Dat proef je.

UIEN

Maak kennis met onze uien. Puur goud, als je ons vraagt. Naast de goudkleurige schil van de gele ui, bevatten alle soorten ongelooflijk veel voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Daarnaast geven ze elke maaltijd nog meer smaak en pit. Onmisbaar in elke wereldkeuken.

AARDAPPELEN

Overal ter wereld staan, in vele vormen, aardappelen (piepers) op het menu. Het is dan ook niet zo gek dat de aardappelen van Holland Agri Foods dagelijks de hele wereld over reizen.

WORTELEN

Wortelen. We eten ze niet alleen omdat ze veel vitamine A bevatten en goed zijn voor onze ogen, haar en huid. We eten ze vooral omdat ze gewoon super lekker zijn. Zowel rauw, gekookt, gebakken of gewokt staan onze Holland Agri Foods wortelen (peen) wereldwijd op het menu.

EEN SNELGROEIENDE SPELER OP DE AGF-MARKT

Flevoland. Deze jongste provincie van Nederland bestaat officieel sinds 1986 en is uniek in haar soort. Flevoland is namelijk niet op een natuurlijke wijze ontstaan, maar is bedacht en ontwikkeld op de tekentafel. Voor en door mensen dus.

Flevoland. Hét grootste inpolderingstraject ter wereld. Nergens ter wereld vind je een stuk handgemaakt land van deze grootte. De strak afgemeten landbouwgrond. De rechte wegen. De open vaarten. De wilde natuur. Allemaal bedacht door een groep knappe koppen.

En die knappe koppen hebben met veel rekening gehouden. Zaken waar wij tot op de dag van vandaag profijt van hebben. Zo is de provincie geweldig goed bereikbaar over water en over land, dankzij de slimme infrastructuur. En is er altijd ruimte over om uit te breiden, om te groeien dus.

Flevoland. Deze jongste provincie van Nederland heeft een vruchtbare bodem, vele logistieke mogelijkheden en ondernemende inwoners. Flevoland. Een betere plek om je als Holland Agri Foods te vestigen is er niet. Flevoland. De beste basis die er is.

WILT U MEER OVER ONS WETEN? HEEFT U EEN VRAAG? OF EEN UITDAGING?

Neem dan contact op via de mail of telefoon (+31 (0) 527 630 507). Met veel plezier en trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.