HOLLAND AGRI FOODS UIEN

Home » Holland Agri Foods Uien

MAAK KENNIS
MET ONZE UIEN

Puur goud, als je ons vraagt. Naast de goudkleurige schil van de gele ui, bevatten alle soorten ongelooflijk veel voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Daarnaast geven ze elke maaltijd nog meer smaak en pit. Onmisbaar in elke wereldkeuken.

 

DE OER-HOLLANDSE UI:
STERK & PITTIG

De uien van Holland Agri Foods worden al decennialang geteeld op de Flevolandse akkers. In het vroege voorjaar wordt er gestart met het voorbereiden van de bodem zodat de zaadjes snel de grond in kunnen.

Ons gunstige klimaat en de vruchtbare Flevolandse grond doen de rest. Ze zorgen voor het oer-Hollandse kenmerk van onze ui: de sterke, pittige en vooral zeer lekkere smaak.

VAN TEELT TOT VERVOER,
VAN LAND TOT LAND

Nadat onze uien zijn geoogst, worden ze naar de bewaarschuur gebracht. Eenmaal in die opslagruimte wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid constant (computergestuurd) gemonitord. Alles om te zorgen voor de hoogste kwaliteit, zodat we het hele jaar (top)kwaliteit kunnen leveren en ook om bederving en daarmee verspilling te voorkomen.

Dit gebeurt allemaal op onze eigen productielocatie waar we, naast opslagmogelijkheden, ook een sorteerlijn hebben. Voordat we onze uien de wijde wereld insturen, worden ze hier eerst zorgvuldig geselecteerd en doorlopen ze kwaliteitscontroles. Eerder gaan ze de deur niet uit.

Is de kwaliteit in orde? Dan zoeken we soort bij soort en zorgen we voor de optimale en gewenste verpakking. Tot slot plannen we de juiste en meest efficiënte wijze van reizen.

Van teelt tot vervoer, van land tot land, Holland Agri Foods regelt het voor je. Wat je ook wanneer en waar nodig hebt, wij kunnen en wij durven. Maar we doen vooral.

ONS AANBOD UIEN

  • Plant- en zaaiuien
  • Gele, rode en roze uien, alle formaten
  • Geschikt voor export, retail én verwerking
  • Verpakt van 5kg tot 25kg in netzak, big bags én bulk
Holland agri food
De gehele keten in eigen beheer
Holland agri food
Afspraak is afspraak
Holland agri food
Snel schakelen in de markt

HOLLAND AGRI FOODS.

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven. Aangenaam kennis te maken.

Met veel plezier en trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.