VACATURE SALES MANAGER

Home » Vacature Sales Manager

OVER HOLLAND AGRI FOODS

Holland Agri Foods is een jong en dynamisch bedrijf dat voornamelijk handelt in uien, aardappels en peen. Wij verhandelen onze producten aan ruim 70 landen verspreidt over de hele wereld. Hier onder vallen veel Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse, Aziatische en Europese landen. Het hoofdkantoor van Holland Agri Foods is gevestigd in Marknesse, waar tevens onze eigen uien sorteer en verpakkingslijn staat. Dit zorgt er voor dat Holland Agri Foods controle heeft over een groot deel van de supply chain. 

WAT GA JE DOEN ALS SALES MANAGER?

Jij krijgt energie van het contact onderhouden met klanten en het sluiten van verkoop deals. Als Sales Manager bieden wij jou de kans om het visitekaartje te zijn van ons bedrijf. Je bouwt relaties op met bestaande klanten en doet acquisitie in de markt naar nieuwe klanten. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in de AGF markt, bij voorkeur met een eigen netwerk. Aan jou de taak om samen met je directe sales collega onze organisatie wereldwijd op de kaart te zetten.

Jij houdt van een uitdaging en bent niet bang om initiatief te nemen. Met jou proactieve houding en enthousiasme ga je elke dag opnieuw de uitdaging aan om goede deals te sluiten. Je komt te werken binnen een klein team met hart voor de sector en het bedrijf. Door samen te werken probeer jij de beste service te bieden aan onze klanten. Je zult werken vanuit ons kantoor in Marknesse.

WIJ ZOEKEN IEMAND MET

 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring binnen de agrarische sector als sales verantwoordelijke;
  • Goede beheersing van de Engelse taal en de Franse en/of Spaanse taal;
  • Affiniteit met de markt en agrarische producten;
  • Je bent commercieel ingesteld en maakt makkelijk contact met mensen;
  • Je vindt het leuk om af en toe te reizen;
  • Een energieke, positieve en proactieve instelling;

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een functie met veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een groeiende en dynamische organisatie. We zijn een relatief klein bedrijf dat internationaal opereert waar veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij komt kijken. We zijn op zoek naar iemand voor minimaal 32 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Groothandel groenten en fruit.

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en wil je graag aan de slag als Sales Manager? Twijfel dan niet en solliciteer via info@hollandagrifoods.nl of bel voor meer informatie over deze functie 06-83502051.