ONS VERHAAL

Home » Ons verhaal

HET VERHAAL VAN
HOLLAND AGRI FOODS

 

Er was eens een vooraanstaand zuivelbedrijf dat van haar tevreden, vaste klanten de vraag kreeg of het ook andere voedingsproducten kon leveren. Ja was het antwoord. En dit antwoord is helemaal niet gek. De mede-eigenaar van het zuivelbedrijf heeft namelijk ook een akkerbouwbedrijf onder zijn hoede.

HET ONTSTAAN VAN
HOLLAND AGRI FOODS

Van het één komt het ander. Het is de start van het verhaal van Holland Agri Foods, kortweg HAF genoemd. Ontstaan in 2017, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige speler op de AGF-markt. En ook dat is niet zo gek. Het is een optelsom van de handelskennis en -ervaring vanuit de zuiveltak, grip hebben op de teelt, zelf de sortering en verpakking voor rekening nemen, plus het kunnen en durven van een jong en bevlogen team. Ons team dat in korte tijd flinke successen heeft geboekt.

ONZE BASIS
ONZE UIEN
ONZE AARDAPPELEN
ONZE WORTELEN
ONS TEAM
NEEM CONTACT OP

POTENTIE IN DE
AGF-MARKT

Holland Agri Food houdt zich bezig met wereldwijde handel in uien, aardappelen en wortelen. We staan op de kaart en de AGF-handel is, naast de zuivelhandel, inmiddels een belangrijke activiteit van het moederbedrijf.

Uitgegroeid zijn we echter nog lang niet, integendeel.
Er zit nog potentie in de markt, in de productielijn en in de mensen. Kansen te over. En die gaan we pakken.

Holland agri food
Elke keten in eigen beheer
Holland agri food
Afspraak is afspraak
Holland agri food
Snel spelen op de markt

HOLLAND AGRI FOODS

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven. Aangenaam kennis te maken.

Wilt u meer over Holland Agri Foods weten of heeft u vragen? Neem contact op via onze email (info@hollandagrifoods.nl) of telefoon (+31 (0) 527 630 507). Met veel plezier en trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.

 

ONS TEAM

Nathan Rommens

Sales Manager

Lotte Roskam

Purchaser - Coördinator Sales Support

Paulina Janusz

Sales Support

Dennis van Ommen

Sales Support

Anne Geschiere

Sales Support

Rinke Biesheuvel

Operations Manager

MEER INFORMATIE? HEB JE EEN VRAAG? OF EEN UITDAGING?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0) 527 630 507. Met veel plezier en trots vertellen wij alles over wat Holland Agri Foods kan betekenen.