HOLLAND AGRI FOODS AARDAPPELEN

Home » Holland Agri Foods Aardappelen

MAAK KENNIS
MET ONZE
AARDAPPELEN

Overal ter wereld staan, in vele vormen, aardappelen (piepers) op het menu. Het is dan ook niet zo gek dat de aardappelen van Holland Agri Foods dagelijks de hele wereld over reizen.

Op de ruim 1.100 hectare landbouwgrond, worden er naast wortelen en uien ook de beste aardappelsoorten geproduceerd. Om de oer-Hollandse pieper van boer tot bord te krijgen, gaat er heel wat aan vooraf. Zeker omdat aardappelen het hele jaar door te krijgen zijn, terwijl we ze niet jaarrond kunnen verbouwen.

 

VAN TEELT TOT VERVOER,
VAN LAND TOT LAND

Het bewaren van de aardappelen is dan ook een nauwkeuringe klus die flink wat tijd kost. Het bewaren is een serieuze zaak waar allerlei innovatieve technieken bij gebruikt worden samen met het scherpe en ervaren oog van de boer.

Eenmaal in de opslagruimte wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid constant (computergestuurd) gemonitord. Alles om te zorgen voor de hoogste kwaliteit, zodat we het hele jaar (top)kwaliteit kunnen leveren en ook om bederving en daarmee verspilling te voorkomen.

Er is echter meer dan het poten, oogsten en bewaren. Voordat we onze aardappelen de wijde wereld insturen, worden ze eerst zorgvuldig geselecteerd en doorlopen ze kwaliteitscontroles. Eerder gaan ze de deur niet uit.

Is de kwaliteit in orde? Dan zoeken we soort bij soort en zorgen we voor de optimale en gewenste verpakking. Tot slot plannen we de juiste en meest efficiƫnte wijze van reizen.

Van teelt tot vervoer, van land tot land, Holland Agri Foods regelt het voor je. Wat je ook wanneer en waar nodig hebt, wij kunnen en wij durven. Maar we doen vooral.

ONS AANBOD AARDAPPELEN

  • Consumenten aardappelen en friet
  • Gele en rode aardappelen, alle formaten
  • Gewassen, geborsteld, gesorteerd en verpakt
  • Verpakt van 5kg tot 25kg in jute, netzak, big bags en bulk
Holland agri food
De gehele keten in eigen beheer
Holland agri food
Afspraak is afspraak
Holland agri food
Snel schakelen in de markt

HOLLAND AGRI FOODS.

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven. Aangenaam kennis te maken.

Met veel plezier en trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.