ONZE BASIS

Home » Onze basis

HOLLAND AGRI FOOD
UIT FLEVOLAND.

Flevoland. De jongste provincie van Nederland staat bekend om haar zeer vruchtbare grond. Het land was ooit zee en is door (menselijke) drooglegging een prachtig woon- en akkerbouw gebied geworden.

Als het gaat om landbouw staat Flevoland met stip op nummer één in Nederland. Onze uien, aardappelen en wortelen worden geteeld in de oer-Hollandse klei die de provincie rijk is. Je zou kunnen zeggen dat we op de zeebodem telen. Tel hier het gunstige klimaat én de beschikbaarheid van water bij op en je hebt maximale productieomstandigheden. Dat proef je.

DE JONGSTE PROVINCIE
VAN NEDERLAND

Flevoland. Deze jongste provincie van Nederland bestaat officieel sinds 1986 en is uniek in haar soort. Flevoland is namelijk niet op een natuurlijke wijze ontstaan, maar is bedacht en ontwikkeld op de tekentafel. Voor en door mensen.

Flevoland. Hét grootste inpolderingstraject ter wereld. Nergens ter wereld vind je een stuk handgemaakt land van deze grootte. De strak afgemeten landbouwgrond. De rechte wegen. De open vaarten. De wilde natuur. Allemaal bedacht door een groep knappe koppen.

En die knappe koppen hebben met veel rekening gehouden. Zaken waar wij tot op de dag van vandaag profijt van hebben. Zo is de provincie erg goed bereikbaar over water en over land, dankzij de slimme infrastructuur. En is er altijd ruimte over om uit te breiden, om te groeien dus.

GEEN BETERE PLEK

Flevoland. Deze jongste provincie van Nederland heeft een vruchtbare bodem, vele logistieke mogelijkheden en ondernemende inwoners. Flevoland. Een betere plek om je als Holland Agri Foods te vestigen is er niet. Flevoland. De beste basis die er is.

Holland agri food
Elke keten in eigen beheer
Holland agri food
Afspraak is afspraak
Holland agri food
Snel spelen op de markt

HOLLAND AGRI FOODS

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven. Aangenaam kennis te maken.

Wilt u meer over Holland Agri Foods weten of heeft u vragen? Neem contact op via onze email (info@hollandagrifoods.nl) of telefoon (+31 (0) 527 630 507). Met veel plezier en trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.

MEER INFORMATIE? HEB JE EEN VRAAG? OF EEN UITDAGING?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon +31 (0) 527 630 507. Met veel plezier en trots vertellen wij alles over wat Holland Agri Foods kan betekenen.