UIEN, AARDAPPELEN & WORTELS UIT FLEVOLAND

Home » Test
AARDAPPELEN
WORTELS

Holland Agri Foods. WELKOM

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven. Aangenaam kennis te maken.

Holland agri food
Elke keten in eigen beheer
Holland agri food
Afspraak is afspraak
Holland agri food
Snel spelen op de markt

Holland Agri Foods. Een snel groeiende speler op de wereldwijde AGF markt

Jarenlange akkerbouwervaring zorgt voor veel productkennis. We weten waar we het over hebben als het gaat om wanneer welke producten waar beschikbaar zijn. Het jonge team levert uien, aardappelen en wortelen binnen Nederland en aan ruim 70 landen verspreid over alle continenten. Het hoofdkantoor bevindt zich, net als de productie- en sorteerlijn in de Noordoostpolder. De 1.100 hectare landbouwgrond, waar veel van onze producten geproduceerd worden liggen in de directe omgeving.

HOLLAND AGRI FOODS UIT FLEVOLAND

Als het gaat om landbouw staat Flevoland met stip op nummer één in Nederland. Onze uien, aardappelen en wortelen worden geteeld in de oer-Hollandse klei die de provincie rijk is. We telen op de zeebodem zou je kunnen zeggen. Tel hier het gunstige klimaat én de beschikbaarheid van water bij op en je hebt maximale productieomstandigheden. Dat proef je.

Wat Holland Agri Foods echt anders maakt?

Dat zijn de mensen. Dat zijn wij. We zijn vakmensen die simpelweg houden van ons werk. De producten, de leveranciers en de klanten. Die staan op nummer #1. Geen enkele vraag gaan we uit de weg. Integendeel. Snel schakelen, daar houden we van. Net als dingen groots aanpakken. En uitdagingen.