HOLLAND AGRI FOODS CHEETAH UIEN

Home » Cheetah Uien

ERVAAR CHEETAH UIEN

Kleine krachtpatsers barstensvol smaak en voedingsstoffen. Dát zijn onze Cheetah uien. Hollands goud rechtstreeks van de bodem naar de keuken. Deze veelzijdige smaakmakers verrijken gerechten met hun karakteristieke smaak en zijn onmisbaar in keukens wereldwijd.

 

VAN TEELT TOT KEUKENS WERELDWIJD

Onze Cheetah uien komen rechtstreeks uit Nederland, geworteld in de vruchtbare grond van onze eigen akkerbouwbedrijven in de Flevopolder. Het gunstige klimaat en de vruchtbare bodem dragen bij aan hun oer-Hollandse kenmerk: een sterke, pittige en zeer smakelijke smaak.

 

Oer-Hollands en vol van smaak

Bij Holland Agri Foods hebben we volledige controle over het proces. Vanaf het moment dat het zaadje de grond raakt tot aan de bestemming. Op onze eigen locatie behandelen we de uien met passie voordat ze wereldwijd worden verspreid. We sorteren ze zorgvuldig per type en zorgen ervoor dat ze perfect verpakt zijn voor hun reis. Dit betekent dat we precies weten wat we in elke zak stoppen en welke kwaliteit we leveren, zonder verrassingen achteraf.

 

En zo brengen we een stukje Flevopolder naar keukens over de hele wereld: vers en smaakvol, alsof ze net zijn geoogst.

 

ONS AANBOD UIEN

  • Gele en rode uien, alle formaten
  • Geschikt voor export, retail én verwerking
  • Verpakt van 5kg tot 25kg in netzak, big bags én bulk
Holland agri food
Optimale groeiomstandigheden
Holland agri food
Zorgvuldig geselecteerd en verpakt
Holland agri food
Smaakvol & lang houdbaar

HOLLAND AGRI FOODS.

Onze missie? De wereld kennis laten maken met onze pure producten van Hollandse bodem. Ons doel? De wereld vanuit Flevoland voorzien van onze gezonde groenten uit eigen teelt. Onze werkwijze? De wereld veroveren met onze nuchtere aanpak. Met de regie in eigen hand. Holland Agri Foods. Wij kunnen en wij durven.

 

Met trots vertellen we je alles over wat Holland Agri Foods voor jou kan betekenen.