Waarom Holland Agri Foods

Expertise

Door onze jarenlange akkerbouwervaring hebben we veel ervaring vanuit de praktijk op het gebied van producten en de markt. Onze medewerkers kunnen u dan ook zeer goed adviseren wanneer welke producten waar beschikbaar zijn, wanneer de juiste koopmomenten zijn en hoe we deze op de meest voordelige en efficiënte manier op uw plaats van bestemming kunnen krijgen. Door de ruime ervaring en constante bijscholingen van onze medewerkers zijn we altijd op de hoogte van regelgevingen en de juiste documentatie voor de verschepingen. Al deze kennis zetten wij dagelijks in om de kwaliteit van onze producten te kunnen waarborgen.

Wereldspeler

Holland Agri Foods exporteert naar ruim 70 landen over de hele wereld waaronder veel Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische landen. Door veel zaken te doen met deze landen is Holland Agri Foods goed op de hoogte van alle verschillende werkwijzen en regelgevingen van deze landen. Op het gebied van transport komt de ervaring Holland Agri Foods tot recht in de juiste en meest efficiënte manier van het plannen van haar transporten. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen beschikt Holland Agri Foods altijd over de juiste vorm van transport (juiste temperatuur, ventilatie en luchtvochtigheid)

Kwaliteit

Holland Agri Foods heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. We laden de de producten pas na zorgvuldige kwaliteitscontrole op locatie bij onze verpakkers. Onze producten moeten veelal lange zeereizen afleggen naar andere continenten dus alleen topkwaliteit producten is hiervoor geschikt.

Netwerk

Door ons groot netwerk van afnemers en verwerkers uit ruim 70 landen verspreid over de hele wereld zijn wij altijd in staat om aan uw vraag naar bepaalde producten te voldoen. Daarnaast hebben we door het grote netwerk veel contacten en goede samenwerkingen met verschillende transportbedrijven en rederijen.

Eigen product

Holland Agri Foods heeft zelf ruim 1.800 hectare landbouwgrond in de Noordoostpolder. Met deze eigen teelt koopt u met veel van onze producten direct bij de bron en heeft u dus veel zekerheden waaronder de kwaliteit en beschikbaarheid van de producten.

Holland Agri Foods

Ecopark 75b
8305 BJ Emmeloord
The Netherlands

+31 (0)527 630 500
info@hollandagrifoods.nl

General Terms & Conditions

Cookieverklaring

Privacyverklaring

Part of: