Dutch Farm Plan

Deskundig team

De mensen van Dutch Farm Plan leveren al ruim 15 jaar kennis en ervaring aan ontwikkeling en bouw van melkveehouderijen, zuivelverwerking en akkerbouwbedrijven. Dutch Farm Plan heeft meerdere activiteiten ontwikkeld om investeerders, zuivelondernemingen, melkveehouders en akkerbouwers te bedienen. Onze aanpak is gericht op realistische en haalbare verwachtingen. Ons team van deskundigen die op melkvee- en akkerbouwbedrijven zijn geboren en getogen heeft een grote internationale ervaring met het ontwikkelen, realiseren en beheren van deze bedrijven.

Projecten

Diverse melkveehouderijen, zuivelondernemingen en akkerbouwbedrijven van verschillende omvang zijn door ons gebouwd, accommoderend van 100 – 10.000 hectare, van 500 tot 10.000 koeien. Projecten omvatten diverse gebouwen, zoals bewaarplaatsen voor aardappelen, uien etc., zuivelfabrieken, melk- en jongveestallen, voeropslag silo’s, opslagloodsen, mestopslag en vleesveehouderijen. Onze ontwerpen omvatten het nieuwste technologie op het gebied van gegevensverzameling, zuivelproductie, teeltondersteunende technologie en mechanisatie, melkwinninigstechnologie, ventilatie, mestverwerking en koe-comfort.

Service

Dutch Farm Plan biedt wereldwijd unieke en actieve management ondersteuning, waar het management kan rekenen op een 24/7 bereikbaar servicecentrum dat de ondernemer met dringende zaken kan helpen. Te denken valt aan problemen met de gewasteelt (bouw)plannen mest- en mineralenbeheer, gewasbeschermingsissues, vee gerelateerde problemen zoals plotselinge productieviteitsdalingen, die rantsoenveranderingen vereisen en mechanische problemen etcetera. Dutch Farm Plan biedt haar klanten uitgebreide service.

Holland Agri Foods

Ecopark 75b
8305 BJ Emmeloord
The Netherlands

+31 (0)527 630 500
info@hollandagrifoods.nl

General Terms & Conditions

Cookieverklaring

Privacyverklaring

Part of: